Vizualizare la nivel global pentru producerea unei schimbări

Bună dragii mei,

dcc9b93d0305b0f5c6ae59e51554e270

La cerința multora dintre voi, am decis astăzi să postez acest articol, care ilustrează pașii pentru materializarea dorințelor voastre venite din inimă, de asemenea, pentru crearea unei lumi noi, mai bune, mai pozitive. Paşii sunt: intenție, vizualizare, trăire (sentimentul produs de acea vizualizare, ca și cum s-ar fi materializat deja, la momentul prezent, indiferent de circumstanțe). Am ales această zi deoarece este lună plină, şi anume, luna albastră, ceea ce înseamnă că energiile sunt prielnice pentru o manifestare rapidă. Sunt foarte multe articole pe acest subiect, de aceea am ales doar să-l traduc pe următorul:

“Trăim pe o planetă frumoasă. Există atât de multă dragoste și frumusețe. Dar puterile care o guvernează, guvernele și elita, nu par că vor să realizeze ceea ce este bine și just. Mama Pământ produce suficiente resurse, hrană etc. pentru a permite a cel puțin 10 miliarde de oameni să trăiască în pace și belșug. Dar din păcate, la tot ce se pot gândi toți conducătorii noștri, este la cum să-și păstreze propria lor putere, la cum să creeze conflicte și războaie, și la cum să ne facă să plătim mai mult și mai mult. Prin frățiile întunecate și operațiunile secrete, ei ignoră cu desăvârșire voința oamenilor, a popoarelor. Ei încearcă să ne mențină într-o stare de inconștiență, dependență și teamă, prin mass-media, pe care o controlează.

Earth-What-People-Thing-I-Am

Nu credeți că a venit timpul pentru o schimbare? Nu credeți că este timpul ca noi să decidem modul în care este condusă planeta pe care locuim? Este mai ușor decât credeți… Da, într-adevăr! Există o lege a fizicii, de care poate ați auzit deja, care este perfectă pentru a străpunge, înlătura și schimba această veche și uzată paradigmă, unde cei bogați și puțini, controlează pe restul dintre noi. Această lege se numește “Legea Atracției“. Se spune că pe tot ceea ce vă concentrați, vă focusați atenția, cum ar fi anumite dorințe, și le simțiți cu adevărat în inima voastră, atrageți spre voi. Știți zicala ”Ceea ce semeni, aia culegi!”. Căutați pe web sau la bibliotecă (cartea “Secretul”, de exemplu), sunt multe, multe povești cu oameni care și-au schimbat viața radical, cu succes în acest fel.

law-of-attraction

Modul cel mai benefic pentru a ajunge la rezultate, este să dați intenția, și apoi să faceţi vizualizarea. Când vizualizați ceea ce vă doriți, și simțiți acea bucurie, ca și cum s-ar fi întâmplat deja, atunci se va manifesta.

Puteți aplica acest exercițiu la viața voastră personală, dar, de asemenea, și în beneficiul planetei noastre și a omenirii. Cu cât mai mulți indivizi participă la schimbarea viitoarei lumi în bine, cu atât energia devine mai puternică. Energia trimisă de către un grup de oameni, se multiplică, ea devine mai puternică decât suma acestor oameni. Nu ne credeți pe cuvânt, ci cercetați! A fost dovedit științific. Am atașat un video cu privire la aceast lucru, îl puteți găsi mai jos:

Până în momentul de față, s-au realizat deja mai multe vizualizări și meditații de grup. Pentru PACEA LUMII, de exemplu. Totuși, nu s-a produs nicio pace globală… Aceste acțiuni n-au funcţionat? Ba da, desigur! Puteți viziona în videoclipul nostru. Problema este, că… odată ce energia pașnică și-a făcut treaba, dacă între timp puterile conducătoare au continuat să lucreze în direcția opusă, totul revine la situația veche, din nou! Soldaților li s-a dat ordine să-și ridice iar armele, criminalitatea crește din nou, din cauza situației dificile în care oamenii se află.

gdsbfgnsf

De aceea trebuie să ne concentrăm pe ceva care nu poate fi inversat. Niciodată.

Și aceasta este: o schimbare!

Nu vă faceți griji cu privire la ce trebuie să vă focusați atenția, sau la concentrare, energia este ceva inteligent, își va găsi drumul singură. După cum ați putut vedea în videoclipul postat mai sus, atunci când oamenii vizualizează pacea, se produce un declin a criminalităţii împotriva popoarelor, al accidentelor rutiere, a vizitelor în spitale, și un avânt pe piața de capital. Pacea este pace, descoperirea și schimbarea sunt un progres. Energia știe încotro să meargă. Dacă ne concentrăm energia pe un progres, se va descoperi imediat cea mai slabă verigă din lanțul care menține încă această paradigmă uzată, iar rezultatul va fi ruptura acestui lanț desigur.

ba88b42ed726bad4d7577e7bb6b7dfb6
Când suficienți oameni vizualizează, și o simt cu adevărat în inimile lor, se va întâmpla ceva minunat. Ar putea fi chiar participantul al 6.578-lea care oferă vechii paradigme apăsarea finală, sau ar putea fi al 10.234-lea, dar lanțul se va rupe oricum. Doar aveți răbdare și veți vedea singuri.

Concentrați-vă atenția asupra a ceva ce vă va aduce multă fericire. Care vă va creea sentimentul de bucurie, pace, împlinire, ca și cum s-ar fi întâmplat deja acel lucru, acea schimbare. Fie că este Obama care anunță divulgarea OZN-urilor, ori energia liberă devenind disponibilă pentru toată lumea, ori un post de televiziune major sau un ziar care dezvăluie că 9/11 a fost ceva regizat, sau altceva important. Totul se reduce la același lucru: la sfârșitul erei întunericului. Doar trebuie să alegeți!

images1

Cel mai important lucru, este bucuria pe care o simțiți, ca și cum această descoperire, schimbare tocmai a avut loc. Vizualizaţi, ca de exemplu, războiul și foametea făcând loc pentru pace și abundență, pe toată planeta noastră; copiilor în nevoie dându-le o nouă speranță. Stresul și frica făcând loc pentru fericire și timp petrecut cu cei dragi. Politicienii corupți și îngrijirea medicală ineficientă, făcând loc unor lideri plini de inspirație, iubire necondiționată și existenței unei vindecări reale. Alimentele toxice și industria pe bază de ulei făcând loc pentru alimentele sănătoase și energia liberă. Toate aceste lucruri există deja pe planeta noastră, dar sunt încă oprimate de către sistemul întunecat. De aceea avem nevoie de o schimbare, de un progres. Și vom face ca acest lucru să se materializeze!

Noi nu vom da o oră și dată exactă pentru ca noi toți să realizăm acest fapt, ci vă rugăm să o faceți chiar acum.

_ATL_forma_gand_site

Durata vizualizării nu este importantă, și 5 secunde este suficient. Cel mai important lucru este să simțiți cu adevărat bucuria acestei schimbări, ca și cum s-ar fi întâmplat deja. Este suficient pentru a vă adăuga propria voastră mică (dar mare!) contribuție la modalitățile cuantice prin care legea atracției funcționează. Împreună deținem o forță uriașă, care va schimba lumea pentru totdeauna, pentru binele omenirii și a planetei.

Opriți-vă câteva secunde din ceea ce faceți și închideți ochii. Imaginați-vă o știre de ultimă oră despre ceva care ați fi dorit să se întâmple cu mult timp în urmă, și simțiți bucuria acelui moment cum vă înconjoară. Vizualizați aceasta… chiar acum!

images_content_Law-Of-Attraction-Guided-Meditation1

Aceasta este tot! V-a plăcut? Conștiința noastră colectivă v-a primit votul. Vă mulţumesc! Contribuția voastră a fost integrată într-un val imens de energie pozitivă pentru schimbarea vechii paradigme negative, paradigmă care are un efect zdrobitor asupra planetei. Legea atracției are grijă ca aceste vizualizări pozitive, pline de speranță, să se materializeze.

După vizualizarea voastră, urmează o a doua parte, care este de asemenea, foarte importantă. Acest proiect funcționeaza pe baza principiului “toată lumea știe pe toată lumea”. Se spune că după șase vizualizări, energia ajunge la fiecare persoană de pe planetă. Prin urmare, noi vă cerem să transmiteți acest mesaj tuturor cunoscuților și nu numai, care credeți că ar dori să se alăture acestei acțiuni. Prin aceasta, se poate creea o enormă armată de lumină, chiar și într-o zi!

d6113d5d66334c61ffd938f064766cb8

Vă mulțumesc foarte mult pentru participarea la această acțiune. Mama Pământ și toți cei dintre noi care sunt pentru pace și armonie, la fel ca și voi, vă suntem recunoscători. Și pentru toți ceilalți care s-au alăturat, deoarece facem acest lucru împreună! Vă rugăm să dați mai departe acest mesaj acum. Nu-l amânați, acum este momentul.

Vă mulţumim!

Adriano, Boogy, Guillermo, Jimena, Ale, Teddy, Eduardo, Cristian, Kiki, Stephan, Martin, Ute, Alain, Luisa, Kees, Alexandre, André, Winny, Milna, Puk, Per, Cagga, Diana, Dana, Gertie, Mara, U2awaking, Camelia, Gloria, Steve, Krystal, Elizabeth, Livia, Siniša, Leif, Sorin, Danusa, Yonghun, Takuya, Toni, Gloria, Charlotte, Guillermo, Maja, Zeljka, Haim, Claudio, Bénédicte, Stella, Darko, Slava, Javier, Michelle, Louise, Anneliese, Casandra, Eniko, Tauno, Pierre, Paco, River Light, Edward, Marijana, Petra, Alessandro, Sonia, (nu ezitați să adăugați numele dumneavoastră)

flower_life

P.S.: După ce paradigma s-a schimbat, putem folosi puterea colectivă şi pentru alte cauze. Ca de exemplu, curățarea planetei noastre, ajutarea oamenilor în nevoie etc., dacă doriți să vă alăturați acestor acțiuni, vă rugăm să vă lăsați numele în partea de jos a site-ului nostru VisualizeDaily.com.

Sursă: http://galacticchannelings.com/english/visualization_action.html

Pentru a se materializa tot ceea ce doriți, este important să fiţi plini de recunoştiinţă şi să aveți deplină încredere în Univers și în voi înşivă. Vocabularul vostru trebuie să includă cuvinte pozitive, fără negaţii şi fără griji! Deoarece totul se întâmplă exact la momentul cel mai potrivit și benefic!

Să vă fie de folos!

Pupici dulci, Sonia.

6 responses to “Vizualizare la nivel global pentru producerea unei schimbări”

  1. multumiri din inima pt informatii. chiar in seara asta ma unesc la ceata celor care vor din inima binele oamenilor si iubitei nmoastre planete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *