Extratereștrii benefici

Bine v-am regăsit!

e.t.

Cred că v-ați întrebat cu toții cel puțin 1 în viață, dacă există alte ființe în afară de noi în acest Univers măreț. Ei bine… normal ca există, am fi aroganți dacă am crede ca nu. Să ne imaginăm puțin că dacă ar fi doar încă o planetă populată, asemănătoare cu a noastră, dar cu 1000 de ani în față din punct de vedere al tehnologiei… ce ar însemna? Unde vom ajunge noi într-o mie de ani? strict tehnologic. Sunt o infinitate de astfel de planete! Și o infinitate de civilizații, unele mai avansate, altele mai puțin avansate decât noi. Dar de ce nu se arată? Pentru că nu vor să ne încalce liberul arbitru! Voi v-ați întâlni cu cineva care crede că nu existați? Eu una… nu! Ca să vezi trebuie să crezi!

Au fost multe cazuri de abducții într-adevăr… da-ți un search pe Google sau Youtube referitor la aceasta (vă sugerez Bashar –  Alien Abduction)… și ei sunt precum noi oamenii… buni și răi.

Ce îi diferențiază?

Nivelul de conștiință!

Sunt multe rase de extratereștrii benefici, unele dintre acestea ar fi Pleiadienii, Siriusienii (Sirius A), Andromedanii, Arcturienii și mulți alții!

Pleiadienii

pleiades2

 

Vin din roiul stelar Pleiadele, aflat în constelația Taurului.

 

 

Sunt multe civilizații în Pleiade, și unele arată cam așa. Sunt asemănători nordicilor, din punct de vedere fizic, sunt foarte înalți, și conștiința lor este foarte înaltă. Noi avem în ADN 50 % informație de la ei, i-am putea numi frații noștri.

pleiadians_1_-300x300hqdefault

 

Siriusienii

sirius harta

 

 

 

Vin din sistemul solar Sirius, aflat în constelația Câinele Mare. Sirius este cea mai strălucitoare stea observată cu ochiul liber de pe cerul nopții pământesc. De asemenea, sunt mai multe rase siriusiene, iar unele arată cam așa.

the-origin-of-the-human-dna-bash

O parte din cunoașterea Egiptului Antic a fost preluată de la Siriusieni. Dacă priviți puțin următoarele poze, veți vedea cu ochii voștri.

orion belt

orion-nile-pyramids-milky-way

 

Ce parere aveți? Până și Nilul arată precum Calea Lactee.

 

 

 

 

Andromedanii

640px-Andromeda_galaxy

 

 

 

Vin din galaxia Andromeda, care este cea mai mare galaxie din grupul local.

Andromedanii sunt printre cei mai avansați tehnologic. Ei arată cam așa. Andromedan-Human

Sunt foarte înalți.

 

 

Arcturienii

Arcturus-01w

 

Arcturus este o stea din constelația Boarului.

 

 

Arcturienii sunt o civilizație foarte avansată tehnologic și spirtual, ei arată cam așa. 535594_513671551985282_302203387_n

Oamenii

Chiar și noi suntem extratereștrii, o rasă hibridă, ADN-ul nostu a demontrat acest fapt!

Am atașat un video mai jos în acest sens, intitulat Originea ADN-ului uman.

https://www.youtube.com/watch?v=6R6bRYtYhCM

Ce părere aveți până acum?

De la începutul timpurilor am fost vizitați de către extratereștii, și încă mai suntem. Există dovezi precum figurile geometrice ce se regăsesc în lanurile de porumb din Marea Britanie, care au diverse semnificații. N-au fost puse degeaba pentru ochii lumii.

bestcodes12s

 

crop-circles
Acesta este simbolul Sămânței Vieții.

 

Ce semnifică Sămânța Vieții?

Este un simbol sacru format din 7 cercuri plasate simetric. Descrie cele 7 zile ale creației în care Dumnezeu a creat lumea. Este inclusă în Floarea Vieții. flower_of_life

Leonardo da Vinci a studiat forma Florii Vieții si a proprietăților sale matematice. El a atras Floarea Vieții în sine, precum și diverse componente, cum ar fi semințele vieții. Figuri geometrice, reprezentând forme, cum ar fi solidele platonice, o sferă, un tor, etc., de asemenea, a utilizat raportul phi în arta sa, tot ce poate fi obținut de la Floarea Vieții.
Pentru mai multe detalii studiați geometria sacră.

 

Să revenim la dovezi… Picturile, pietrogrifele, sculpturile civilizațiilor vechi, antice din jurul lumii etc.

0ddc92e0a7cf102d71ded6c71e3abb73
Catedrala Salamanca, Spania (construită în anul 1102).

 

 

Acesta seamană cu un astronaut! Nu-i așa?

 

 

 

 

 

Conducătorul mayaș, Pacal.
Conducătorul mayaș, Pacal.

 

Aceasta se regăsește în mormântul lui Pacal, conducător mayaș. Și seamănă cu o navă spațială. Are pedală, centură de siguranță etc. Se pare că civilizațiile de dinaintea noastră nu erau așa sălbatice și cu lipsă de cunoaștere cum credeam noi… Ci mult mai avansate decât suntem în prezent. Se observă și după complexitatea arhitecturii clădirilor construite de către ei.  Oare noi chiar am uitat cunoașterea lăsată de strămoșii noștri? Sau ni se ascunde din diferite motive de control, manipulare în masă? Voi ce credeți?

Pictura ”Madonna”.
Pictura ”Madonna”.

 

 

Iar acesta pare să fie un OZN!

 

 

 

 

Toate aceste semne și dovezi credeți că sunt degeaba? Păi nu… Ar trebui să deschidem ochii și să începem să căutăm informații despre adevărata noastră origine.

Nu ar arăta mai frumoasă lumea în felul acesta?

et-greeting

Cu toții suntem o familie, ne tragem din aceiași sursă! Doar că am uitat.

Vă recomand să vizualizați filmul Thrive, pe care-l puteți găsi aici, la rubrica Recomandări – Filme și videouri cu Bashar, pe care le puteți descoperi singurei pe Youtube.

Vă multumesc si vă mai aștept!

Pupici dulci!

 

 

 

 

 

10 responses to “Extratereștrii benefici”

 1. Da. Pina aici ai dreptate…..dar de ce nu ne prezinti reptilienii,insectoizii si pe ceilalti care ne conduc din umbra prin masonerie si diferite cluburi secrete si care fac tot felul de experimente pe noi umanii inca din timpul celui de al ll-lea razboi mondial poate chiar de mai inainte de acesta…….specii care ne-au transformat in generatori de energie negativa pentru a se hrani ……. Stiu ca suna ciudat toate acestea dar este un adevar.

  • Da, este adevarat! Dar subiectul e despre Extraterestrii benefici. Voi scrie un articol si despre ceilalti in viitor. Este foarte important sa ne concentram totusi pe lucruri si fiinte care au frecventa inalta, pentru a atrage pozitivul. 🙂 Multumesc pentru subiectul propus!

 2. foarte frumos,bravo,chiar mi-a placut si am dat si share.app recomand cartea pentru cine nu a citito
  Inuaki Reptilianul Din Mine – Aryana Havah

 3. … DA, … DA , … DA , … SA VINA STELARII , … s-au lasat prea mult timp ASTEPTATI , …!!!!!!!!!……… SA VINA ACUM , … STELERII IUBITI , …!!!!!!!!!………

 4. Mai există încă o mare clasă de Fiinţe foarte evoluate. Eu le numesc “Pisicile din Casiopeia”.
  În realitate, în Casiopeia este doar un punct de joncţiune cu un alt Univers, poate chiar mai “mare” decât al nostru. I-aş zice mai curând o “Poartă interdimensională”, dacă am în vedere distanţele astronomice şi felul în care pot fi ele parcurse, la scară umană.

 5. Doresc contactul cu civilizatiile inaltate.In1993 am avut un contact cu ei , Am iesit din corp si am constatat ca sint inconjurat de entitati inalte din care iesa o lumina dar din tot corpul nu numai din cap cum sint sfinti in biserica si mi-au spus ca pe pamint viitorul nostru va fi intro alta lume.Am vazut navele rotunde si portocalii.Am avut convingerea ca sint pleiadieni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *